περισσότερα από 2.000 επώνυμα είδη!

ΔΩΡΕΑΝ αποστολή (παραγγελίας πάνω από 39.00€ με BOXNOW)

Ένδυση
ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΣΠΙΤΙ

Συσκευασία Δώρου 🎁

syskevasia dorou gia paidia

Υπάρχουν φορές που θέλεις να κάνεις κάποιον να χαρεί αλλά δεν έχεις τον χρόνο ή δεν είσαι σίγουρος/σίγουρη για το εάν θα το τυλίξεις όπως πρέπει ή δεν έχεις διαθέσιμη τη συσκευασία που χρειάζεται.

Στο sounou.gr μπορούμε να σε καλύψουμε σε αυτό, όποια και εάν είναι η ανάγκη σου!

Μπορούμε να συσκευάσουμε εμείς το δώρο σου με όμορφα υλικά, με επαγγελματισμό και αγάπη. Μένει μόνο να το παραδόσεις στο τυχερό πρόσωπο που θέλεις ή μπορείς να ζητήσεις να το στείλουμε εμείς!

Μπορείς με την παραγγελία σου να ζητήσεις να παραλάβεις όσες συσκευασίες χρειάζεσαι, για να βάλεις μέσα τα είδη που θα αγοράσεις από εμάς και ότι άλλο θες για να παραδόσεις εσύ το δώρο. Πολλές φορές αυτό είναι πιο βολικό!

syskevasia dorou gia paidia 2
syskevasia dorou gia paidia 3

όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τη συσκευασία δώρου

number 1 colorfishgr 1Πώς μπορείς να ζητήσεις τη συσκευασία δώρου;

Πριν ολοκληρώσεις την παραγγελία σου, αρκεί να επιλέξεις στο καλάθι αγορών τη δυνατότητα συσκευασίας δώρου και τον χρωματικό συνδυασμό της συσκευασίας. Στη συνέχεια επιλέγεις τα προϊόντα της παραγγελίας σου που επιθυμείς να συσκευαστούν.

Εάν θέλεις να συσκευάσεις τα προϊόντα της παραγγελίας σου σε περισσότερα πακέτα, αρκεί να προσθέσεις περισσότερες συσκευασίες δώρου και να επιλέξεις τα προϊόντα που επιθυμείς να περιέχουν. Αν επιλέξεις τον ίδιο χρωματικό συνδυασμό για περισσότερα πακέτα, θα σημειώσουμε τις συσκευασίες έτσι ώστε να μπορέσεις να αναγνωρίσεις εύκολα τι ακριβώς περιέχει το καθένα.

number 2 colorfishgr 1Πόσο κοστίζει η συσκευασία δώρου;

Η συσκευασία δώρου εξαρτάται από την επιλογή σου και κοστίζει από 0.90€ έως των 4,90€. Εάν θέλεις να συσκευάσεις τα προϊόντα της παραγγελίας σου σε ξεχωριστά κουτιά δώρου, θα υπάρχει χρέωση για το καθένα χωριστά.

number 3 colorfishgr 1Μπορούμε να συσκευάσουμε όλα τα προϊόντα;

Μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσίες συσκευασίας δώρου για τα περισσότερα είδη που μπορείς να βρεις στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Για τα προϊόντα που δεν χωράνε σε κουτί θα σε ενημερώσουμε σχετικά. Γενικά, είναι τα πολύ ογκώδη είδη, όπως πχ καροτσάκια, καρεκλάκια αυτοκινήτου, κουτιά βάπτισης κτλ.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα αποστέλλονται κανονικά ως μέρος μιας παραγγελίας, απλά δεν τα τοποθετούμε σε κουτί δώρου.

number 4 colorfishgr 1Πόσα προϊόντα χωράνε σε ένα κουτί δώρου;

Ο μέγιστος αριθμός προϊόντων σε κάθε κουτί συνήθως είναι έως 3 τεμάχια και αυτό για να παραμείνει όμορφο και καλοδιατηρημένο ακόμα και μετά το άνοιγμά του. Σίγουρα ούτε εσύ θα ήθελες τα είδη της παραγγελίας σου να είναι στρυμωγμένα και να τσαλακωθούν.

Αν θέλεις να συσκευάσεις περισσότερα προϊόντα, αρκεί να επιλέξεις άλλη μία συσκευασία, με μέγιστο τις τέσσερις συσκευασίες δώρου.

number 5 colorfishgr 1Είναι απαραίτητο να συσκευαστεί σε συσκευασία δώρου ολόκληρη η παραγγελία;

Όχι, δεν είναι απαραίτητο! Εάν εκτός από αυτά που θέλεις να δωρίσεις θέλεις να παραγγείλεις και κάτι για σένα, αρκεί να μην επιλέξεις το είδος ή τα είδη αυτά στην επιλογή συσκευασίας δώρου κι έτσι θα τα παραλάβεις με την κανονική συσκευασία αποστολής.

number 6 colorfishgr 1Θέλεις  να αποστείλεις το δώρο απευθείας στον παραλήπτη;

Εάν θέλεις να κάνεις έκπληξη σε κάποιον, μπορούμε να παραδώσουμε, να στείλουμε δηλαδή εμείς το δώρο για εσένα. Συμπλήρωσε τη διεύθυνση του παραλήπτη στη διεύθυνση παράδοσης στο τέλος της παραγγελίας. Τη δική σου διεύθυνση θα την συμπληρώσεις στην περιοχή της διεύθυνσης χρέωσης. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουμε εμείς.

Έχε υπόψιν σου πως η κάθε παραγγελία μπορεί να σταλεί μόνο σε μία διεύθυνση. Αν θέλεις  να κάνεις έκπληξη στέλνοντας δώρα σε περισσότερους αγαπημένους σου, τότε θα πρέπει να δημιουργήσεις μια παραγγελία για κάθε παραλήπτη.

number 7 colorfishgr 1Πότε θα παραδοθεί το πακέτο;

Φροντίζουμε επιμελώς για τη συσκευασία κάθε δώρου ξεχωριστά. Για το λόγο αυτό, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να παραταθεί κατά 1-2 εργάσιμες μέρες.

Υπάρχει πιθανότητα φθοράς της συσκευασίας δώρου κατά την αποστολή;

Πάντοτε τοποθετούμε τη συσκευασία δώρου μέσα σε μια τυποποιημένη εξωτερική συσκευασία, για να μην υποστεί φθορές η εντυπωσιακά συσκευασμένη παραγγελία σου.

number 8 colorfishgr 1Το πακέτο συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς;

Εφόσον το στείλουμε εμείς στον παραλήπτη, ΟΧΙ, εκτός και εάν το ζητήσεις. Η απόδειξη αγοράς θα σταλεί στο email που θα δηλωθεί ως πρόσωπο χρέωσης. 

Εάν παραλάβει όμως το πρόσωπο χρέωσης, τότε η απόδειξη θα είναι μέσα στο πακέτο της παραγγελίας.

number 9 colorfishgr 1

Μπορούν να επιστραφούν τα συσκευασμένα σε δώρο προϊόντα;

Ναι, ακόμη και στην περίπτωση επιλογής συσκευασίας δώρου υπάρχει το δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων. Ισχύουν όλα όσα ισχύουν γενικά για τις επιστροφές και αλλαγές.

Έχε μόνο υπόψιν πως αυτή η επιλογή ισχύει μόνο για τα προϊόντα, όχι για τη συσκευασία δώρου, εφόσον αυτή χρεωθεί ξεχωριστά.

χρειάζεσαι επιπλέον ενημέρωση;
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και στείλε μας την ερώτησή σου


    ΑΡΧΗ
    Το Καλάθι μου 0
    ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0